Avui comença la campanya electoral de les Eleccions Generals del proper 20D. Sovint, quan decidim les nostres opcions polítiques ens mouen molts elements, molts factors.

Alguns són de caràcter estètic, altres de marcada tendència ideològica, uns altres votem per justícia.

Jo sóc de les terceres. Em mou la idea de canviar les coses per fer possible un món millor. Crec que tothom pot estar-hi d’acord en això. I votar per justícia és un noble sentiment. No és votar per a mi mateixa. És votar per mirar d’ajudar tothom. Decidir en benefici de tots.

Per tant,  després de tants anys de lluita per la subsistència política de Catalunya com a subjecte, en les properes eleccions del 20D, hem de sortir a votar per responsabilitat. I hem de tenir clar que aquest vot és també el vot de la teva vida.

És obligat deduir que si el sobiranisme català perd, serà llegit en clau de deslegitimació de tota la feina que com a poble estem fent des de fa anys,  més de 4 anys, i, especialment, des de l’explícita ofensa del PP a la nostra dignitat.

Convé que ens formulem la següent pregunta: en l’actual  context polític català ens podem permetre no anar a votar? Jo dic que no. Hem de sortir i votar. Sí al teu vot. Sí al teu dret a decidir. Sí als teus drets.