10/12/2015 Si al teu dret a estimar com vulguis (Hotel Axel) 16/12/2015 Suport a la música en viu (Club Milano)

 

Barcelona és una ciutat molt apassionant. Disposa d’una gran oferta cultural i comercial i és la capital més cosmopolita i oberta en el bon sentit que he conegut.

No és orgull de capital de Catalunya el que inspira aquest post. El que l’inspira és l’agraïment als directors de dues seus entranyables que té la ciutat i que promouen de manera incansable i amb bon gust dues grans activitats.

L’Hotel Axel, és un espai de llibertat i de trobada per a moltes persones que són actives contra la discriminació dels col·lectius que estimen de manera diferent. Molts homes i dones que han estat durant segles a la foscor per estimar d’una altra manera, han estat defensats per moltes persones que, com la Magda Oranich o la Núria de Gispert, van impulsar lleis que trenquessin aquesta estigmatització cruel i duríssima.

El Club Milano, com a espai que diàriament alimenta la set d’aquells que vibrem amb la música en directe, també exhibeix una Barcelona diferent. Una altra manera de gaudir del Jazz de la ciutat. A Catalunya tenim una important tradició jazzística. Sóc Terrassenca i ho sé molt bé. El Jazz porta tocant molts anys a casa i al món. Tenim grans músics de Jazz i grans solistes. El Jazz encara senta millor si s’escolta en viu i pots compartir una copa amb les amistats mentre la sessió avança.

A la campanya, vam escollir aquests dos espais, l’hotel Àxel i el Club Milano perquè al nostra programa electoral portem escrit que defensarem les persones que estimen diferent i promourem les solucions que calen a l’Estat per eliminar la discriminació que pateixen i sobretot, atacarem l’homofòbia primer prevenint-la i després sancionant-la quan es manifesti.

I també portem escrit al programa electoral que també que defensarem la cultura, la llengua i la música en viu que és una de les joies que Catalunya té i que cal protegir.

Recorda Sí, al teu dret.