L’Albert, la Júlia, la Georgina, el Carles i el Bernat

Ara que ja hem arribat al dia decisiu i que tothom anirem a votar durant aquesta jornada electoral, considero molt important dir-vos que he comptat amb un gran equip de persones per portar a terme aquesta campanya electoral.

Persones que han aguantat la pressió de molts dies seguits de feina ininterrompuda. Persones que han deixat de banda les seves aficions i feines per ajudar a Democràcia i Llibertat en uns moments que intueixen que seran molt diferents. Persones entusiastes que han mantingut, en tot moment, l’alegria de contribuir a uns bons resultats.

Us parlo de l’Albert que sols té 18 anys. És del Prat de Llobregat. Estudia arquitectura i és militant de la JNC i de CDC. Us parlo de la Júlia, que és màster en comunicació política, és de Berga i té una gran força de voluntat. Us parlo de la Georgina que fa oposicions a inspectora tributària, és una militant de CDC que ha portat el pes de la campanya de la JNC de Barcelona ciutat. Us parlo del Carles, bon amic vilanoví, que tot i estar subjecte a una jornada laboral intensa en una empresa, ens ha fet aportacions valuoses com a expert en comunicació política i periodista que és. I, finalment, us parlo del Bernat, el Director. El més pacient de tots. L’ànima del grup que ha sabut mantenir-se ferm davant les adversitats o complicacions que, lògicament, han estat presents, com ho estan en totes les campanyes. Algú que, com jo, ha abandonat durant tres setmana la seva feina per dedicar-se exclusivament a fer possible el teu Sí i a aportar totes les il·lusions a la notra coalició, Democràcia i Llibertat. I dedicar-se a ajudar-me a mi, de manera molt sincera i compromesa, que m’ha ajudat contínuament en aquesta candidatura al Senat per Barcelona.

Amb tots ells  m’he fet millor. Amb tots ells, he superat les pròpies limitacions. Amb tots ells m’hi he deixat la pell. Amb tots ells, puc dir que Catalunya té molt de futur.

Per les persones com ells, és pel que hi sóc. Gràcies Sergi Miquel i Mariona Balasch per presentar-me l’Albert, la Júlia i la Georgina. Gràcies Carles per trebalar des de la distància. Gràcies Bernat, de tot cor, per haver fet de pal de paller.

Moltes gràcies  de tot cor.