Carta oberta als Convergents

Estimats,

Estem en un moment clau pel nostre partit, un partit del qual em sento orgullosa per la seva gran contribució al catalanisme, en sentit majúscul, i un partit que necessita adaptar-se als nous reptes que té oberts la societat catalana, desacomplexadament sobiranista.

He estat de Convergència tota la vida i ara em presento com a candidata a les primàries per donar veu a les persones que, des de tots els sectors de Convergència, s’han esforçat en silenci i des de la base, per fer avançar Catalunya. Una gran majoria de vosaltres ja us vàreu pronunciar internament a favor d’un procés democràtic obert i això és el que m’ha mogut a fer aquesta gran passa.

Sóc advocada i actuo per vocació, tant en l’àmbit professional com en el polític, és la meva raó de ser. I aquest és un dels aspectes que vull posar en valor. Per això, aquestes primàries signifiquen molt per a tots nosaltres. Per a mi és un honor poder-les viure des de dins i que representin la imatge clara d’un gran partit obert a escoltar diverses opinions.

Em sento Convergent des del primer dia en què em vaig integrar al partit i és aquest orgull el que vull compartir amb els militants de base, i perquè no, amb les persones de fora del partit. Perquè tots esperem una regeneració democràtica de baix a dalt, que sigui capaç de contagiar il·lusió davant la immensa feinada que ens espera si volem construir una Catalunya pròspera.

Som davant d’unes eleccions històriques. Cal que CDC es transformi per tornar a néixer recuperant i actualitzant els valors fundacionals al servei de Catalunya.

Catalunya som tots, Convergència som tots i el dret a decidir comença a casa.

Gràcies per confiar en mi i seguir al meu costat,

Sílvia Requena

signatura silvia